Inredningshjälp i Göteborg

Behöver du hjälp med inredningen? Har du bestämt dig för några färger men kan inte hitta möbler som passar in i ditt färgschema? Vill du veta om det finns ett mönster för den där tavlan eller om den faktiskt fungerar i rummet? Här på Lilla Soffbutiken i Göteborg har vi inredningskonsulter med svaren på alla dina inredningsfrågor och som gärna hjälper dig att hitta rätt stil och känsla på ditt hem.

Inredning som ger ditt hem ett personligt intryck

Våra inredare arbetar med helheten – från möbler till detaljer. I första skedet bokar vi en tid i butiken i Göteborg tillsammans med en av våra inredningskonsulter för att mer detaljerat få reda på dina önskemål kring ditt boende. Kostnad 895:-/timmen. Vi ser fram emot att träffa dig.

Kontakta en inredare
Ett vardagsrum inrett av Lilla Soffbutiken i Göteborg

Hjälp att inreda lägenheten

Här har vi gjort det enkelt för dig att förvandla din egen lägenhet till ett mysigt och snyggt hem på nolltid. Vi vill göra din dröm till verklighet så ta hjälp av våra inredningskonsulter och få fantastisk inredningshjälp.

Hjälp att inreda villan

Välj mellan möbler för vardagsrum, sovrum, badrum och uteplats till ditt hus. Många kollektioner i olika färger så att du alltid hittar det du gillar. Vi levererar dina produkter och monterar allt åt dig om du skulle vilja det. Tack vare våra välkvalificerade inredare och personal är allt snabbt gjort.

Stora och små projekt

Vi har stor erfarenhet i att skapa vackra och funktionella utrymmen och kan hjälpa dig att utnyttja ditt utrymme på bästa sätt och välja möbler och inredning som passar din stil och dina behov.Att inreda ett hem kan vara krävande. Vi som inredningsdesigner kan hjälpa dig att undvika vanliga misstag och göra processen mycket enklare och snabbare.

Det kan vara svårt att hitta inspiration och komma på nya idéer för inredning av ditt hem. Vi kan hjälpa dig att hitta nya idéer och se ditt hem på nya sätt. Det är vanligt att man fastnar, att man blir hemmablind. Då kan vi komma med nya ideer och ge dig en frisk syn och föreslå förändringar du inte ens tänkt på. Det är viktigt att lära känna dig som person för att få den bästa inredningshjälpen. Att få reda på vad just dina behov är. Vilken färgskala som du gillar och vilken färg som du absolut inte tycker om. Hur många är ni i familjen? Brukar ni ha stora sammankomster så ni behöver många sittplatser? Behöver ni mer förvaring och vilken känsla önskar du få?

Inredningshjälp till privatpersoner och företag

Vi vill ge dig chansen att inspireras, köpa möbler till ett helt hem eller rum, ett färdigt koncept, eller blanda inredningsdetaljer från olika stilar. Vi har inrett mängder av hem där vi ofta överträffat kunders förväntningar på grund av vår unika känsla att ”få ihop helheten”.

Vi hittar inredningen som passar dig!

Det är också viktigt att komma ihåg att inredningshjälp inte alltid handlar om att hitta den dyraste eller mest exklusiva lösningen. Det viktigaste är att hitta en lösning som passar din personliga stil och som du trivs med. Det är också viktigt att tänka på praktiska aspekter, såsom rymd och förvaringsmöjligheter.

Varför anlita inredningshjälp?

Inredning kan ta mycket tid och ansträngning, särskilt om man inte har tidigare erfarenhet av det. Med inredningshjälp av oss kan vi ta på oss det mesta av arbetet och spara en stor mängd tid och energi. Vi med vår inredningshjälp kan också föreslå förbättringar och uppgraderingar av det befintliga utrymmet som man kanske inte skulle ha tänkt på själv. Vi kan också hjälpa dig med att skapa en harmonisk atmosfär i ett utrymme genom att använda rätt färger, textilier, belysning och möbler. Det är viktigt för oss att du kommer hem till ett hem/företag som du trivs med. Att få en harmonisk känsla i kroppen där man lägger mycket tid är viktigt.

Tips hur vi hjälper er att skapa harmoni

Använd en gemensam färgpalett

Välj en gemensam färgpalett som råder över alla rum i hemmet. Detta skapar en sammanhållen känsla och hjälper till att skapa en harmoni mellan rummen.

Skapa en röd tråd

Ha en tydlig röd tråd som löper genom hela hemmet, såsom en viss stil eller ett mönster som återkommer i olika rum.

Använd funktionella möbler

Ha möbler som är funktionella för både form och funktion, så att de både ser bra ut och är bekväma att använda.

Skapa en balans

Skapa en balans i rummet genom att placera möbler och tillbehör på ett sätt som är jämnt fördelat och harmoniskt.

Använd naturliga material

Använd naturliga material som trä, bomull och linne för att skapa en känsla av harmoni och enhet.

Ha tillräckligt med belysning

Belysning är avgörande för en harmonisk känsla i hemmet. Ha tillräckligt med belysning för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Skapa en personlig touch

Lägg till personliga detaljer och tillbehör för att skapa en unik och personlig känsla i hemmet.