Få inredningshjälp till ditt hem av en inredningskonsult

Behöver du hjälp med inredningen? Har du bestämt dig för några färger men kan inte hitta möbler som passar in i ditt färgschema? Vill du veta om det finns ett mönster för den där tavlan eller om den faktiskt fungerar i rummet? Här på Lilla Soffbutiken i Göteborg har vi inredningskonsulter med svaren på alla dina inredningsfrågor och som gärna hjälper dig att hitta rätt stil och känsla på ditt hem.

Inredningshjälp i Göteborg

Inredning som ger ditt hem ett personligt intryck.

Våra inredare arbetar med helheten – från möbler till detaljer. I första skedet bokar vi en tid i butiken i Göteborg tillsammans med en av våra inredningskonsulter för att mer detaljerat få reda på dina önskemål kring ditt boende. Kostnad 895:-/timmen. Vi ser fram emot att träffa dig.

Kontakta en inredare
Ett vardagsrum inrett av Lilla Soffbutiken i Göteborg

Hjälp att inreda lägenheten

Här har vi gjort det enkelt för dig att förvandla din egen lägenhet till ett mysigt och snyggt hem på nolltid. Vi vill göra din dröm till verklighet så ta hjälp av våra inredningskonsulter och få fantastisk inredningshjälp.

Hjälp att inreda villan

Välj mellan möbler för vardagsrum, sovrum, badrum och uteplats till ditt hus. Många kollektioner i olika färger så att du alltid hittar det du gillar. Vi levererar dina produkter och monterar allt åt dig om du skulle vilja det. Tack vare våra välkvalificerade inredare och personal är allt snabbt gjort.