Få inredningshjälp till ditt hem

Behöver du hjälp med inredningen? Har du bestämt dig för några färger men kan inte hitta möbler som passar in i ditt färgschema? Vill du veta om det finns ett mönster för den där tavlan eller om den faktiskt fungerar i rummet? Här på Lilla Soffbutiken har vi svaren på alla dina frågor och hjälper dig gärna att hitta rätt stil och känsla på ditt hem.

Inredningshjälp i Göteborg

Ge ditt hem ett personligt intryck.

Vi arbetar med helheten – från möbler till detaljer. I första skedet bokar vi en tid i butiken i Göteborg för att mer detaljerat få reda på dina önskemål kring ditt boende. Kostnad 895:-/timmen.Vi ser fram emot att träffa dig.

Kontakta en inredare

Ska du inreda din lägenhet?

Här har vi gjort det enkelt för dig att förvandla din egen lägenhet till ett mysigt och snyggt hem på nolltid. Vi vill göra din dröm till verklighet så ta hjälp av våra experter.

Ska du inreda din villa?

Välj mellan möbler för vardagsrum, sovrum, badrum och uteplats till ditt hus. Många kollektioner i olika färger så att du alltid hittar det du gillar. Vi levererar dina produkter och monterar allt åt dig om du skulle vilja det. Tack vare vår välkvalificerade personal är allt snabbt gjort.