Möbler & inredning sedan 1991

Lilla Soffbutiken grundades 1991 i Göteborg av familjen Hagberg – en familj med en lång erfarenhet inom inredningsbranschen och som då hade fokus på Amerikanska soffor och inredning. 1993 öppnades ytterligare en butik på Sibyllegatan i Stockholm och 1997 även en ny butik i Malmö. Under åren har Lilla Soffbutiken förändrats för att anpassa konceptet till nutiden. I dag är vår fysiska butik på Linneplatsen dubbel så stor och vår e-handeln har ett fokus på att sälja möbler & inredning som vi tror är anpassade för webben. Vi har alltså valt bort stora delar av vårt sortiment på webben då vi tror på personlig anpassning och touch – något som är omöjligt att förmedla och göra valbart online.

SKAPA DIN INREDNINGSPROFIL »

Vi skapar personliga hem

Företaget drivs idag av Cecilia Hagberg. Såhär säger hon om vår verksamhet idag: Den lilla soffbutiken med det stora urvalet är grunden i vår verksamhet. Vår butik på Linneplatsen är indelad i olika rum med sju olika inredningsstilar – Downtown Modern, Royal Residence, The Hamptons, Luxury Home, Uptown Modern, Classic Living samt Nordic Lifestyle.

De olika stilarna är väl sammansatta med olika material, färger, ljus och dofter för att du ska kunna känna av vad som passar dig, ditt hem och din livsstil. Vi vill ge dig chansen att inspireras, köpa möbler till ett helt hem eller rum, ett färdigt koncept, eller blanda inredningsdetaljer från olika stilar. Vi har inrett mängder av hem där vi ofta överträffat kunders förväntningar på grund av vår unika känsla att ”få ihop helheten”.

Låt oss vara till professionell hjälp för att ge dig råd, tips och inspiration när du ska matcha och inreda ditt hem. Oavsett hem och livsstil finns något som passar dig! Ser fram emot ditt besök hos oss!

M.v.h. Cecilia Hagberg

Välkommen till vår butik på Linnéplatsen 1 i Göteborg.