Denna kustnära och marina inredning har rötterna i Amerikas östkust. Platser att inspireras av är exempelvis Newport, Maine, Sandhamn och Fjällbacka men inte minst the Hamptons längst ut på Long Island utanför New York. Det är en perfekt blandning mellan avslappnat och semesterlyx.

För att få en kustnära känsla i hemmet behöver man inte bo nära havet, det räcker att veta vilken inredning man ska välja. Naturnära material som linne, läder och rotting kombinerat med detaljer som trossar, sand och prydnadssnäckor är ett måste. Träet i möblerna är inte helt slätt utan besitter en ruffig finish för att förstärka den naturliga känslan. Sandfärgade inslag och fotografier av vackra Hamptons från Ocean House på väggarna ger det hela en mjuk och personlig touch. Med möbler från Ocean House och Artwood hittar man den perfekta känslan för denna stil, oavsett årstid.Vår mer moderna Hamptons stil använder sig av olika nyanser av grått och sand med inslag av blått.

På vintern förvandlas Hamptons till ett vackert vinterlandskap i väntan på att värmen ska komma tillbaka. Accessoarer som åror och surfbrädor byts ut till renhorn, fårfällar och mörkare träslag. Målet med Winter at the Hamptons är att det skall skapa en ”lodgekänsla”.

7,390kr12,250kr
625kr675kr

Byråer och skänkar

Line Skänk Englesson

11,950kr

Diverse detaljer

Palma Rottingkorg Artwood

1,425kr