Exklusiv och modern design är den vinnande karaktären för Downtown Modern! Vi har valt att separera Uptown och Downtown Modern och här fokuserar vi på raka linjer, svart-grå klädsel på möblerna och blankt krom. Väggarna pryds av speglar och svartvita fototavlor från Eichholtz och Cobra Art. Glas är vanligt förekommande både i detaljer och i borden. Tyg och läder kombineras med blanka nitar och moderna inredningsdetaljer. Allt knyts ihop med hjälp av stora mattor.

En viktig detalj är lamporna som sticker ut både till antal och storlek. Med inredningsdetaljer och accessoarer från Eichholtz, soffor från Sits och tavlor från Cobra Art är denna stil så gott som klar. Tankarna förs till Manhattan och ”Million Dollar Listing New York”, men kanske snarare ner mot Soho och Meatpacking District än mot
Upper East Side.

Denna stil passar dig som är trendkänslig och gillar det nya inom inredning och mode. Du uppskattar med säkerhet att gå ut och äta middag på nya restaurangkoncept i stan men uppskattar lika mycket att få komma hem till ditt eget, lyxiga hem.