Petito-soffa från Furninova

Petito soffa är en av vår mest populära soffa, Med sin tidlösa design och höga komfort passar den in i de flesta hem och livsstilar, och det är därför inte svårt att förstå varför den har blivit så populär. Vissa komponenter är gjorda av plywood. Kärnan består av kallskum med fjädertopp. Plymån är vändbar. Innerfodralet är stoppat med 70 % fjäder och 30 % bollfiber. Tygklädsel som är avtagbar och tvättbar enligt tvätt- och skötselråd. 

10,295kr
16,445kr17,595kr
13,845kr14,895kr

En prisvärd och passande soffa för många

Vi tycker att soffan passar överallt men framför allt till förstagångsköparen av soffa då den är prisvärd och passar i mindre lägenheter på grund av dess nätta mått. Vi säljer också Petito till många fritidshus som sommarställen och fjällstugor då en avtagbar, tvättbar klädsel är genialiskt. Var dock noga med att följa det tvättråd som just det tyget som du valt har. En av de stora fördelarna med Petito soffa är dess tidlösa design. Den har en enkel och stilren form, och den passar in i de flesta inredningar. Petito soffa är också känd för sin höga komfort och sitt generösa sittdjup, vilket gör att man kan sitta bekvämt med benen svängda under sig.

Tidlös design och hög komfort

Petito soffa finns i många olika storlekar och färger, så det är lätt att hitta en modell som passar just ditt hem och din inredning. Den finns också i olika typer av tyger, så det är lätt att hitta en modell som passar just din livsstil och smak. Nu har även Petito kommit med ett val om en hel sittdyna. Detta ger soffan ett renare intryck utan så många linjer. Dess generösa djup ger också möjlighet att ha soffan som en extra bädd när man får besök. Petito soffa är också en möbel som är lätt att kombinera med andra möbler. Den kan kombineras med en Petito-fåtölj eller en Petito-fotpall för att skapa en bekväm sittgrupp, eller den kan kombineras med en bokhylla eller ett sidobord för att skapa en plats för avkoppling och läsning. Soffan har en avtagbar klädsel, därför går det att köpa en extra klädsel för att kunna ändra soffans klädsel efter säsong eller om du önskar en förändring. Kontakta oss om du önskar köpa en extra klädsel.

Välj storlek på petitiosoffan som passar ditt hem

Modellen Petito finns i olika storlekar och utföranden. Petito hörnsoffa, Petito divan soffa, Petito bäddsoffa, Petito 4-sits, Petito 3-sits och Petito 2-sits. Dessutom i två olika fåtölj varianter och tre olika Petito pallar. Du kan välja ifall du önskar en komfort med Fjäder Fyllning i sätet och ryggkuddarna, det gör det till en mycket bekväm och avslappnad soffa att sitta i. Om du önskar du en lite fastare komfort finns den också utan fjäderfyllning.

Petito – en etablerad svensk möbeltillverkare

Petito kommer från vår leverantör Furninova som vi samarbetat med i många år.
De är ett svenskt möbelföretag som grundades 1992 och är baserat i Värnamo, Småland. Företaget är specialiserat på att tillverka soffor, sängar och andra möbler av hög kvalitet för både hem- och kontorsbruk. Furninova fokuserar på hållbarhet och att minska sin miljöpåverkan, och arbetar kontinuerligt med att förbättra sin produktion och minska avfallet. De arbetar också för att använda miljövänliga material och processer i tillverkningen.

På vår hemsida hittar ni endast ett fåtal av alla de tyger man kan välja mellan samt har vi inte lagt upp alla modeller här. Önskar du en viss modell och ett visst tyg maila oss gärna eller kom in till butiken så kan vi hjälpa dig med dina önskemål. Vi finns här för dig.

Inredningsbutik med utvalda soffor i Göteborg

I dag är vår fysiska butik på Linneplatsen dubbel så stor och vår e-handeln har ett fokus på att sälja möbler & inredning som vi tror är anpassade för webben. Vi har alltså valt bort stora delar av vårt sortiment på webben då vi tror på personlig anpassning och touch – något som är omöjligt att förmedla och göra valbart online.
Läs mer om oss

Om Furninova

Furninova är ett innovativt varumärke som tillverkar skräddarsydda soffor, fåtöljer och en rad praktiska sofftillbehör som ska passa just ditt unika hem och personlighet. Med en skön komfort och stilren design så är möbler från Furinova ett måste till ditt hem.
Köp inredning från Furninova