Visar 1–12 av 19 resultat

Furninova Soffor & Fåtöljer

Furninova är ett innovativt varumärke som tillverkar skräddarsydda soffor, fåtöljer och en rad praktiska sofftillbehör som ska passa just ditt unika hem och personlighet. Med en skön komfort och stilren design så är möbler från Furninova ett måste till ditt hem.

Furninova hade redan från början som mål att kunna erbjuda så kundunika soffor som möjligt och kan idag stolt säga att man verkligen har lyckats – över 250 000 skräddarsydda modulsoffor och fåtöljer från Furninova lämnar varje år fabriken i Polen och får en central plats i någons vardagsrum – kanske blir det ditt?

Furninova är ett svenskt möbelföretag som grundades 1994. De är specialiserade på att tillverka högkvalitativa soffor, fåtöljer och sängar för både privat och kommersiellt bruk. Företaget har under åren vuxit och etablerat sig som en av de ledande möbeltillverkarna i Skandinavien och Europa.

Furninova är kända för sin innovativa design, höga kvalitet och stora utbud av möbler. Deras möbler är kända för att ha en modern och stilren design samtidigt som de är bekväma och praktiska för daglig användning. Företaget har en stark passion för design och arbetar ständigt med att utveckla nya produkter som möter de senaste trenderna på marknaden.

Furninova satsar också på hållbarhet och har en miljöpolicy som strävar efter att minimera deras miljöpåverkan. De använder sig av miljövänliga material och tekniker i produktionen av sina möbler. De är också medlemmar i FSC (Forest Stewardship Council) och använder sig av trä från hållbart skogsbruk. De har också utökat sitt sortiment av ekologiska tyger och färger.

Furninova erbjuder också skräddarsydda möbler, vilket gör det möjligt för kunderna att välja tyg, storlek och form på sina möbler för att få en personlig touch i sitt hem eller kontor. De erbjuder också en bred variation av färger och material för att passa kundernas individuella stil och smak.

Furninova har också fsamarbeta med flera framstående designers och arkitekter för att skapa unika möbler och lösningar för sina kunder. Dessa samarbeten har resulterat i flera innovativa möbelkollektioner som har fått mycket uppmärksamhet på marknaden.

Furninova är ett internationellt företag med försäljning i över 40 länder runt om i världen. De har en stark närvaro i hela Europa och har flera produktionsanläggningar i olika länder. Företaget samarbetar också med flera ledande designers och arkitekter för att skapa unika möbler och lösningar för sina kunder.

Sammanfattningsvis har Furninova utvecklats till en av de mest innovativa och framgångsrika möbeltillverkarna på marknaden under de senaste åren. Deras fokus på hållbarhet, teknologi och design, tillsammans med deras starka närvaro i flera marknader runt om i världen, gör dem till en av de mest spännande möbelaktörerna på marknaden idag.

Hos oss på Lilla Soffbutiken hittar ni utvalda möbler från Furninova.

Välkommen in så hjälper vi dig genom alla val.