Visar 1–12 av 14 resultat

Sits Möbler

Sits har med 20 års erfarenhet av utveckling, design och produktion av möbler, hunnit skapa ett fantastiskt sortiment av högsta kvalitet. Sits producerar närmare 200 000 handgjorda soffor och fåtöljer varje år och har en stark ambition att fortsätta utvecklas. Känslor, hantverk, människor och miljövänlig attityd skapar lösningar och innovationer som är väldigt väl mottagna runt om I världen. Möblerna tillverkas i deras fabrik som håller högsta standard och erbjuder bästa möjliga kvalitet.

Varumärket Sits kommer från årtionden av hårt arbete, engagemang och passion för möbeldesign och tillverkning. Med europeisk produktion i våra egna toppmoderna fabriker kombinerar vi modern tillverkningsteknik med expertis inom mer traditionellt möbelhantverk, för att göra produkter som de är stolta över att bära Sits-namnet.

Möbelföretaget Sits är en polsk tillverkare av högkvalitativa möbler med fokus på modern design och funktionell estetik. Företaget grundades 1993 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de ledande aktörerna på den europeiska möbelmarknaden.

Sits erbjuder ett brett sortiment av möbler för heminredning, inklusive soffor, fåtöljer, stolar, sängar och bord. Deras möbler är kända för att ha en modern och stilren design samtidigt som de erbjuder hög komfort och funktionalitet.

Sits möbler tillverkas i Europa och företaget har ett brett nätverk av återförsäljare och distributörer i hela Europa och andra delar av världen. Sits möbler är kända för att ha hög kvalitet och prisvärdhet, vilket gör dem till en populär och tillförlitlig leverantör av möbler för heminredning.

Sits är kända för sin innovativa och kreativa design. De har vunnit flera internationella designutmärkelser och har samarbetat med ledande europeiska designers för att skapa unika och stilrena möbler som passar in i moderna hem. Produktion. Sits har också utökat sitt sortiment genom att erbjuda nya möbelkollektioner med modern design och hög funktionalitet. De har också utökat sitt sortiment av soffor, fåtöljer, sängar och andra möbler, vilket gör det möjligt för kunderna att skapa en komplett inredning i sitt hem med Sits möbler.

Företagets särskiljande egenskap är deras satsning på hållbar produktion. De använder sig av miljövänliga material och tekniker för att minska sin miljöpåverkan. De är också medlemmar i FSC (Forest Stewardship Council) och använder sig av trä från hållbart skogsbruk i produktionen av sina möbler. Genom att satsa på material som återvunnen plast och miljövänliga textilier har de minskat sin miljöpåverkan och blivit en förebild för andra möbeltillverkare när det gäller miljöfrågor. Sits har också investerat i nya produktionsmetoder och teknik för att minska avfallet och öka återvinningen..

Sits fortsatta framgång beror också på deras förmåga att leverera högkvalitativa möbler till överkomliga priser. De använder högkvalitativa material och tillverkar sina möbler i Europa, vilket ger en hög kvalitet samtidigt som de lyckas hålla priserna konkurrenskraftiga. Detta gör det möjligt för fler kunder att investera i kvalitetsmöbler från Sits.

2022 blev Sits en del av danska Actona Group, ett mycket viktigt och lovande steg för företags utveckling och framtid.

Hos oss på Lilla Soffbutiken hittar ni utvalda möbler från Sits.

Välkommen in så hjälper vi dig genom alla val.