Visar 1–12 av 48 resultat

Möbler och inredning från Eichholtz

Eichholtz grundades av Theo Eichholtz i Holland för 20 år och är idag en av Europas största designer och ett välkänt varumärke. Med en tydlig vision av att sälja exklusiva och kvalitetsäkra möbler där inspirationen kommer från han resor världen över och hans ide startade när han var i Asien.

Dessa möbler har en unik design och säljer även belysning och inredning av högsta kvalitet. Det som kännetecknar Eichholtz är att klassiskt och modernt blandas. Med sina stilrena detaljer så kan du vara säker på att du alltid hittar något som faller dig i smaken.

Inredningstjänster Göteborg

Eichholtz är ett nederländskt inredningsföretag som grundades år 1992. Företaget har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av lyxiga inredningsprodukter och accessoarer.

Eichholtz har en distinkt inredningsstil som kan beskrivas som klassisk, elegant och tidlös. Företaget är kända för sin höga kvalitet på produkterna, och arbetar med noggrant utvalda material som mässing, marmor, läder och sammet.

Företagets produktsortiment inkluderar allt från möbler till belysning, textilier, dekoration och andra accessoarer för heminredning. Eichholtzprodukter är ofta stora och imponerande, med en tydlig känsla av lyx och elegans.

Eichholtz har en väl etablerad designprocess som börjar med att deras designers samlar inspiration från olika källor såsom konst, arkitektur och mode. Därefter skapas skisser och prototyper av produkterna, vilka testas och utvärderas noggrant innan de går in i produktion.

Ett viktigt fokus för Eichholtz är att skapa tidlös design som håller över tid. De strävar efter att skapa produkter som är klassiska och eleganta, men samtidigt moderna och trendiga. För att uppnå detta arbetar de med noggrannhet och precision, och använder högkvalitativa material och tillverkningsmetoder.

Eichholtz designar och producerar sina egna produkter, vilket gör att de har en unik stil och känsla. De hämtar inspiration från olika epoker och kulturer, och skapar därigenom en eklektisk blandning av klassiska och moderna element i sina produkter.

Företaget har ett starkt fokus på att leverera högsta kvalitet, både i design och materialval. De använder sig av hållbara och miljövänliga material när det är möjligt, och har en strävan efter att vara etiskt ansvariga i allt de gör.

Sammanfattningsvis kan man säga att Eichholtz är ett inredningsföretag som är känt för sin klassiska, eleganta och tidlösa stil, med hög kvalitet på produkterna och ett starkt fokus på hållbarhet och etiskt ansvar.

Eichholtz använder sig av hållbara och miljövänliga material när det är möjligt, inklusive återvunnet trä, organisk bomull, naturligt läder och återvunna metaller. De arbetar också med att minska mängden avfall och har infört återvinningssystem för att återanvända material som kan återvinnas. Genom att använda hållbara och miljövänliga material, minska mängden avfall och utsläpp av växthusgaser, samt arbeta under rättvisa förhållanden, strävar Eichholtz efter att minimera sin påverkan på miljön och vara ett företag som tar sitt ansvar för hållbar utveckling på allvar.

Välkommen in till Lilla Soffbutiken så visar vi dig dessa vackra möbler.