Visar 1–12 av 14 resultat

Stolar från Dan-Form

Dan-Form.1992 skapade den unge Jørgen Mensen en stol i sin källare som blev starten på det danska företaget DAN-FORM. Sedan dess har företaget vuxit och har idag ett brett utbud av stolar till alla tillfällen, fåtöljer och bord av hög kvalitet.

Dan-Form jobbar hela tiden för att få fram nya designer och jobbar med olika designers för att få nya idéer och tankesätt till kollektionerna.

Danform är ett danskt möbelföretag som grundades 1992 av Peter Dan ogBo Løgstør. Grundarna hade tidigare jobbat tillsammans på ett annat möbelföretag och bestämde sig för att starta sitt eget företag med fokus på att skapa moderna, kvalitativa och funktionella möbler med en skandinavisk stil.

Under de första åren tillverkade Danform främst stolar och bord för det danska marknaden, men snart började företaget expandera internationellt. Danforms möbler har sedan dess blivit populära över hela världen tack vare deras unika design, höga kvalitet och hållbara material.

Danform har också ett starkt fokus på innovation och ständigt utvecklar och förbättrar sina produkter. Företaget använder sig av modern teknologi och hållbara material i tillverkningen av sina möbler och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön.

Idag är Danform en etablerad aktör på möbelmarknaden och erbjuder ett brett sortiment av stolar, bord, soffor och andra möbler för både hem- och kontorsinredning.

Dan Form har ett tydligt miljöfokus och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Företaget arbetar aktivt med att minska utsläppen av koldioxid och använder hållbara material i tillverkningen av sina möbler. Dan Form har också en miljöpolicy som är utformad för att minimera miljöpåverkan i alla led av verksamheten.

För att minimera användningen av miljöfarliga kemikalier och ämnen, följer Dan Form strikta kemikaliesäkerhetsstandarder och arbetar med sina leverantörer för att säkerställa att alla material som används i tillverkningen är säkra och miljövänliga.

Dan Form använder också en del återvunna material i sin tillverkning, som till exempel återvunnen polypropylen, för att minska behovet av nyproduktion av material. Företaget strävar också efter att optimera sin produktionsprocess för att minimera spill och avfall.

Hos oss på Lilla Soffbutiken hittar ni ett stort urval från Dan forms stolar.