Visar alla 6 resultat

Möbler från Kristensen & Kristensen

Kristensen & Kristensen är en dansk möbeltillverkare som tillverkat möbler i över 20 år. Med fokus på matsalsmöbler jobbar de med hög kvalitét och möjligheten att uppfylla kundens specifika behov. Möblerna går att anpassas i val av detaljer samt önskad storlek för att passa i just ditt hem.

Här på Lilla Soffbutiken hittar du flera modeller.  Välkommen in till butiken eller maila oss för att få hjälp att ta fram ett bord som passar just dig.
Du kan handla från hela Kristensens sortiment hos oss.

Färgprover på olika trämaterial.

1991 började den danska familjen Kristensen handla med inredningsprodukter. Passionen för möbler växte med åren och 2003 tog familjen över en gammal möbelfabrik i Litauen. Sedan dess har Kristensen & Kristensen vuxit rejält, och produktionen har moderniserats för att skapa en hållbar och säker arbetsmiljö. Idag är uppemot 300 yrkesarbetare sysselsatta i den 8 000 m2 stora möbelfabriken som även har eget torkrum och smedja.

Hög kvalitet & stolta hantverkstraditioner

Kristensens fabriker finns eget torkrum och sågverk. Detta innebär att de kan styra processen från de första grova snitten av träet ända fram till den slutliga detaljeringen. De sticker ut genom att utföra extraordinär handsortering och bearbetning av virket. Deras passion för de gamla hantverksmetoderna kommer till uttryck i deras designs. För att arbeta med massivt trä, där varje detalj är helt unik, är de djupt beroende av mänsklig kompetens och hantverk genom hela processen.

Skräddarsydda produkter i alla aspekter

Flexibilitet är en mycket central del av Kristensens DNA och finns i alla våra möbler. 90% av deras produkter är specialtillverkade, vilket gör att vi kan möta våra kunders speciella önskemål och skapa möbler som är unika i både storlek och utseende. Som standard erbjuder Kristensen en stor palett med 11 olika träfärger, 5 taktila yteffekter, ett stort antal utföranden och valfrihet i storleksval. Alla dessa kombinationer gör att Kristensen kan erbjuda våra kunder oändliga möjligheter.

Hos oss på Lilla Soffbutiken hittar ni många fina möbler från Kristensen:Kristensen. Välkommen in så hjälper vi dig fram genom alla val.