Vackra & Tidlösa Bokhyllor från Boknäs

Boknäs är ett familjeföretag från Finland som grundades 1996. Boknäs filosofi och logga är inspirerad av sköldpaddans skal och dess egenskaper. Sköldpaddan kan definieras som att den är hemma vart den än går och den bär alltid sitt hem med sig. En symbolism som företaget vill eftersträva. Att skapa en inbjudande känsla och vacker harmoni är något man satsar högt på.

Det som kännetecknas av Boknäs är deras fogar av trä och vacker naturbjörk som bara blir bättre med åren. Företaget föddes i grundarens personliga bruk; han var antikvitetssamlare och sökte efter en dammfri bokhylla för sina böcker.
Efter en tid blev företaget framgångsrikt och idag tillverkas bokhyllor av högsta kvalitet och med fantastisk känsla för detalj och form. Hos Lilla Soffbutiken hittar du boksnurror och bokhyllor som du vackert klär dina väggar med, för att skapa en tidlös bibliotekskänsla hemma. 

Boknäs är ett finskt möbelföretag som specialiserat sig på bokhyllor, skåp och förvaringslösningar. Företaget grundades 1958 av bröderna Kauko och Matti Koistinen och har sedan dess utvecklat och tillverkat högkvalitativa möbler för hem och kontor.

Boknäs mest kända produkt är den klassiska bokhyllan, en ikonisk möbel i Finland som har funnits i många finländska hem sedan 1960-talet. Bokhyllan är tillverkad av massivt trä och har ett minimalistiskt utseende som passar i en mängd olika inredningsstilar. Boknäs bokhylla är också känd för sin flexibilitet och möjlighet att anpassas till olika behov och rum.

Företaget använder enbart högkvalitativa material, som massivt trä och MDF (medium density fiberboard), och deras möbler är kända för att hålla i många år.

Utöver bokhyllor och skåp tillverkar Boknäs också andra möbler och inredningsdetaljer.

Boknäs har också ett starkt miljöengagemang och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Företaget använder enbart FSC-certifierat trä och arbetar aktivt med att minska sitt koldioxidutsläpp genom att använda förnybar energi i sin produktion och transport. Boknäshyllor och möbler är också 100% återvinningsbara, vilket bidrar till att minska avfallet och göra möblerna mer hållbara.

I Boknäs sortiment finns också skrivbord, skåp, roterande bokhyllor, soffbord och matbord. Något som är jättebra i Boknäs produktsortiment är att kunderna kan ändra eller bygga ut sina hyllkombinationer också efter en längre tidsperiod.Det finns flera skäl till varför man skulle kunna överväga att köpa en bokhylla från det finska företaget Boknäs. Här är några möjliga anledningar:

Kvalitet: Boknäs bokhyllor är kända för att vara tillverkade av högkvalitativa material och med gedigen hantverksskicklighet. Företaget använder sig bland annat av massivt trä i sin produktion, vilket ger möblerna en hållbarhet och stabilitet som kan vara svårt att hitta hos billigare alternativ.

Flexibilitet: Boknäs erbjuder en rad olika bokhyllor och hyllsystem som kan anpassas efter enskilda behov och önskemål. Deras hyllor finns i olika storlekar, material och utföranden, vilket gör att man kan hitta en lösning som passar både ens personliga stil och platsens utformning.

Tidlös design: Boknäs bokhyllor har en stilren och tidlös design som gör att de kan passa in i de flesta hem oavsett inredningsstil. Möblerna är eleganta och diskreta utan att vara tråkiga, vilket gör att de kan fungera som en snygg och funktionell inredningsdetalj i rummet.

Miljömedvetenhet: Boknäs är ett företag som värnar om miljön och försöker minimera sin påverkan på naturen genom att använda sig av hållbara material och miljövänliga tillverkningsprocesser. Detta kan vara ett viktigt argument för den som vill göra ett mer hållbart val när det kommer till inredning.

Kom in till oss på Lilla soffbutiken så hjälper vi dig att bygga ihop din drömhylla.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.