Visar alla 9 resultat

Cane-Line Utemöbler

Cane-line är ett danskt varumärke som tillverkar underhållsfria inne- & utemöbler i stilren design, alltid av högsta kvalité för en så lång hållbarhet som möjligt. Cane-line har sedan starten 1986 alltid varit i framkant när det gäller att ta fram nya, innovativa lösningar i material och design och kan idag erbjuda ett brett sortiment av bekväma soff- och loungemöbler samt inredningsdetaljer som kräver minimalt med underhåll.

Cane-line är ett danskt företag som grundades 1986 och är specialiserat på utomhusmöbler och tillbehör. Företaget har sin bas i Rynkeby, Danmark och är kända för sin höga kvalitet och moderna design.

Cane-line använder sig av hållbara och miljövänliga material i sin produktion, såsom återvunnet teakträ, bambu och återvunnen plast. Företaget har även en egen miljöpolicy som syftar till att minska sin klimatpåverkan och förbättra arbetsmiljön.

Cane-lines produkter är inte bara snygga, utan också mycket funktionella. De är utformade för att tåla de tuffa nordiska klimatförhållandena och kräver minimalt underhåll. Företaget har ett brett sortiment av utemöbler och tillbehör, inklusive stolar, soffor, bord, parasoller, kuddar och andra accessoarer.Utomhussortimentet Cane-line är designat och tillverkat för en bekväm livsstil utomhus. Allvädersmöblerna ger maximal komfort och kräver minimalt underhåll.

Komfort för kärnvärde

Can-lines kärnvärde är komfort i alla aspekter av våra möbler. De har använt otaliga timmar på att utveckla och välja rätt design, teknik och material. Komfort för dem är hur väl du sitter eller lägger, hur smidig våra möbler fungerar, det mycket låga underhållet, vårt QuickDry&Airflow-system, den enkla rengöringen och de långvariga materialen. Cane-line-design kan användas över hela världen och under alla klimatförhållanden. De starka ramarna, UV-beständiga materialen och snabbtorkande kuddar kan stanna ute i bländande sol, hällande regn eller frost. Vårt uppdrag "livet gjort bekvämt" är total komfort för dig.

Ett av deras kännetecken är deras tyger som klarar av att stå emot regn.

Cane-line använder sig av olika typer av textilier i tillverkningen av sina utomhusmöbler. Ett exempel på tyg som används är Cane-line Tex, som är ett syntetiskt material som är tåligt och vattentätt. Tyget har en hög tålighet mot sol, regn och fuktighet vilket gör att möblerna kan lämnas ute året runt. Dessutom är Cane-line Tex-linjen enkel att rengöra och tål höga temperaturer vilket gör att det även klarar av kemisk rengöring.

Cane-line har också en annan typ av tyg som heter Cane-line Soft Rope. Detta är ett mjukt och flexibelt repmaterial som är tillverkat av polypropylen. Materialet är tåligt mot regn och fuktighet och är också lättskött. Soft Rope-linjen används bland annat till stolsitsar och ryggstöd.

För att ytterligare förstärka tygernas förmåga att stå emot regn och fukt så behandlar Cane-line tygerna med en speciell beläggning. Beläggningen gör tygerna vattenavvisande och hindrar vattnet från att tränga in. Dessutom är det viktigt att möblerna placeras på ett lämpligt ställe för att förhindra att de utsätts för stora mängder vatten eller fukt, som exempelvis i en öppen terrass.

Sammanfattningsvis, Cane-line använder olika typer av högkvalitativa syntetiska material och beläggningar för att skapa vattentäta tyger som kan motstå regn och fuktighet. Dessa tyger är lättskötta och lämpar sig väl för utomhusmöbler.

Under sommarmånaderna visar vi en del av Cane-lines sortiment i butiken men de finns alltid i vår webbshop