Måttbeställda mattor från Golvabia

Golvabia. När 19-åriga Ivan Andersson reste till USA 1927 ledde vägarna honom till ett nytt yrke, nämligen parkettläggare. Här föddes idén till vad som skulle komma att bli Golvabia. Under tiden lärde han sig konsten att lägga parkett och när det var dags att återvända hem hade Ivar bestämt sig – han skulle starta företag i Sverige. Idag brinner Golvabia för kunskap, kvalitet och design.

Hos oss på Lilla Soffbutiken visar vi många olika mattor i vår utställning.
Ni kan välja fritt på design, färg och storlek. Välkomna!

Golvabia är ett svenskt företag som grundades 1946 och är specialiserat på tillverkning av mattor och andra golvprodukter. Företaget är en av de största mattillverkarna i Sverige och har ett brett sortiment av mattor för både hem och offentlig miljö.

Golvabias mattor är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Företaget använder sig av modern teknik och innovativa material för att skapa mattor som är slitstarka och lätta att rengöra. Golvabias mattor finns i olika färger, mönster och storlekar för att passa olika behov och inredningsstilar.

Golvabia lägger stor vikt vid att arbeta med miljövänliga material och processer. Företaget använder sig av återvinningsbara material och återvunnen plast i sin produktion. Dessutom försöker de minimera avfallet i tillverkningsprocessen genom att återanvända spillmaterial och arbeta med återvinningsbara förpackningar.

Golvabia har även ett eget miljöcertifieringssystem, EcoSystem, som säkerställer att deras produkter uppfyller höga miljökrav. EcoSystemgranskar hela produktionskedjan, från råvaror till färdig produkt, för att säkerställa att allt sker på ett miljövänligt sätt.

Utöver mattor tillverkar Golvabia även golvlister och golvtillbehör för att göra det enklare att skapa en komplett golvlösning. Sammanfattningsvis är Golvabia ett välrenommerat företag med högkvalitativa produkter och ett starkt miljötänk.

Hos oss på Lilla Soffbutiken beställer ni Golvabias mattor i den storleken ni själv önskar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.